Azt mind tudjuk már, hogy a minigolf egy különlegesen szórakoztató és élvezetes dolog. De azt is tudtad,  hogy ereje utánozhatatlan, amikor a család összekovácsolásáról van szó?
Közeledik a hétvége, együtt a család, te pedig egy olyan programot keresel, ami ugyanannyira remek kikapcsolódás a kicsiknek, mint a nagyoknak. Ilyenkor van bajban a szülő, Budapesten ugyanis nem sok lehetőség van, a minigolf pedig biztosan nem az, amire először gondolnál. Pedig érdemes! Ez az egyszerű, de mindenképpen nagyszerű (kis) játék sokkal többet tartogat, mint gondolnád.

Ezért gyűjtöttünk össze öt okot, amivel bebizonyítjuk, hogy a minigolf a tökéletes családi időtöltés.

1. Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak

Ha egy igazán felejthetetlen családi programot keresel, az első és legfontosabb szempont, hogy senki ne maradjon ki a buliból! Nem könnyű olyan programot választani, ami össze tudja hozni a kicsiket és a nagyokat, különösen Budapesten, ilyen szempontból pedig a minigolf utolérhetetlen játékos.
Igaz, a kicsikre egy kicsit több figyelmet érdemes fordítani. De pontosan hogyan is? A minigolf gyerekeknek cikkünkből ez is részletesen kiderül!

Minigolf kisgyerekekkel
Forrás: Wikimedia commons

2. Egészséges testmozgás

Tudtad, hogy minigolfozáskor óránként 300 kalóriát éget el tested?
Ez nagyjából egy óra erőltetett sétának felel meg, a kettő közül pedig nem is kérdés, hogy melyiket érdemes választani. Gyerekek számára remek állóképesség fejlesztő ereje van a minigolfnak, így a családi kikapcsolódás egyszerre lehet elképesztően szórakoztató és egészséges.
Ráadásul végre lesz egy aduász a kezedben, amivel bármikor elrángathatod a srácokat telefonjaik elől!

Családi minigolf gyerekekkel
Forrás: Cole Keister, Unsplash

3. Hamisítatlan közösségi élmény

Egy valamirevaló minigolf klubban (mint nálunk) többedmagaddal osztod meg a pályát, így nem csak családon belül, de ha szeretnél új emberekkel is élvezheted a közösségi sport előnyeit. Rendezzetek csapatversenyt, vagy csak koccintsatok egy pohár narancslével az INDOOR Galaxis bárjában, a felejthetetlen élmények garantáltak!

Indoor családi MiniGolf

4. Tökéletes bevezetés a sport világába

A mozgás és a kikapcsolódás mellett egy nagy előnye van még a minigolfnak. Játszva tanulás!
Ez pedig legalább olyan fontos, mint a rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás egy fejlődő (és persze a kifejlett) szervezet számára. Minigolf közben az ifjakat remekül vezethetjük be a sportszerűség, a csapatjátékok és a versengés szépségeibe, emellett pedig (ami mindig a legnagyobb feladat) a győzelem és a vereség alázatos viselésére is. Egy jól kialakított, szemkápráztató minigolf pályánál nincs is jobb hely minderre.

Minigolf játék gyerekekkel
Forrás: Visit Vesfold, Flickr

5. Összehozza a családot

Ez talán mind közül a legértékesebb, amivel a minigolf szolgálhat egy család számára.
A legtöbb családnak komoly gondot jelent az értékes együtt töltött idő megfelelő kihasználása, egy délután az INDOORban pedig tesz róla, hogy ne legyen egyhangú az együtt töltött idő.

Indoor Minigolf Budapest Galaxis terem

Elég meggyőző indok egy felejthetetlen családi kalandhoz?

Ha nem, ugorjatok be hozzánk személyesen egy gyors körbenézésre, hátha meg tudunk győzni benneteket! 😉