ÁSZF

Indoor minigolf golf labdák

A szórakoztató központ látogatása csak a Házirend betartásával történhet!
A kiállítás keddtől-vasárnapig 14:00-től 22:00 óráig (szombat-vasárnap: 10:00-22:00-ig) tart nyitva, mely a szezonalitás, illetve zártkörű rendezvények függvényében változhat.
Az INDOOR látogatói a belépő megvásárlásával és/vagy a területre történő belépéssel a jelen Házirendet elfogadják.

 1. Az INDOOR szórakoztató központot 12 év felettiek látogathatják.
 2. Az INDOOR központban egyszerre maximum 200 fő tartózkodhat.
 3. Az INDOOR egész területén a dohányzás szigorúan TILOS!
 4. Az INDOOR területére állatokat behozni szigorúan TILOS!
 5. A területre éles, szúró, illetve fém és üveg tárgyakat, és egyéb sérülést okozó tárgyakat bevinni TILOS!
 6. Az INDOOR területére ételt és italt behozni TILOS! Étel és ital vásárlására és elfogyasztására a kijelölt területen van lehetőség.
 7. A játéktérben elhelyezett tárgyakat a látogatók csak rendeltetésnek megfelelően, saját felelősségre használhatják.
 8. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a látogató teljes anyagi felelősséggel tartozik.
 9. A nem rendeltetésszerű használatból eredő balesetért és annak következményeiért a látogató teljes felőséggel tartozik.
 10. Bármely dekoráció megrongálása, a tárgyak eltulajdonítása büntetőeljárást von maga után.
 11. A jegyet megváltó tudomásul veszi, hogy az INDOOR területén kamerák vannak elhelyezve, melyek rögzített felvételt készítenek. A kamerakezelés feltételeit a GDPR szabályozza. Az INDOOR területén készült fotó és videó anyagok a működtető tulajdonát képezik. Azokat személyiségi jogok figyelembevételével szabadon felhasználhatja. A látogató elfogadja, hogy az így készült felvételekkel kapcsolatban utólagos anyagi követeléssel nem léphet fel a központot üzemeltető cég ellen.
 12. A szabályok be nem tartása, valamint a nem elfogadható magatartás – durvaság, verekedés, kulturálatlan viselkedés – szándékos veszélyeztetés, a területről való kizárást vonja maga után.
 13. Az INDOOR területén fokozattan figyeljenek értékeikre, mert a felügyelet nélkül hagyott tárgyakért és ezekkel okozott balesetekért felelősséget nem vállalunk!
 14. Az INDOOR területén a ruhatár használata kötelező!
 15. Lejárt jeggyel kapcsolatban mindig írjon email-t és csatolja a jegyet! Ajándékjegyet 1 hónappal hosszabbítunk meg abban az esetben, ha lejárat előtt elküldik a kérelmet és a jegyet az email címünkre. Ha a jegy 1 hónapja már lejárt, akkor úgy használhatja fel 3 hónapig, hogy az aktuális jegyár felét kifizeti érkezéskor. Több mint 1 hónappal lejárt jegyet nem áll módunkban meghosszabbítani.

ÜSD EL AZ IDŐT!