Ne a tárgyakról szóljon ez a nap!

Vörös rózsák, piros lufik, szívmintás étkészletek és pánikban vásároló szerelmesek. A szerelem napja mára (a legtöbb nemzetközi ünnephez hasonlóan) a fogyasztásról és vásárlásról szól elsősorban. Minden plakát és reklám azt sugallja, hogy termékekkel tudod legjobban kifejezni a jobbik feled iránti érzelmeidet és ha nem halmozod el ajándékokkal ezen a napon, akkor nem is szereted igazán. Szerintünk egy szív alakú párnánál, vagy nagy csomag bonbonnál százszor többet ér egy felejthetetlen élmény. Éppen ezért állítottuk össze számotokra ezt a különleges élménycsokrot, amivel igazán különlegessé tehetitek egymásnak ezt a napot (vagy bármelyik másikat).

Ágyba reggeli az otthon melegében

Sokszor a legkisebb figyelmességek hordozzák a legnagyobb értéket. Egy közös reggeli az ágyban a tiszta és csendes szeretet tökéletes megnyilvánulása lehet (még ha maszatos is lesz utána a paplan).

Kora reggel lopózz ki a konyhába és láss hozzá egy Valentin napi reggeli lakoma összeállításához. Érdemes előző nap titokban bevásárolni néhány extra hozzávalót, hogy igazán rendhagyóvá tedd piros betűs brunchotokat. Miután minden elkészült, halkan bújj vissza a hálószobába és hagyd, hogy a frissen készült fogások lágy illata ébressze kedvesedet.

Néhány menü ötlet Á la INDOOR MiniGolf:

Egy különleges Fritatta

Romantikus francia waffle

Házi fánk, ha igazán édesen szereted

Ágyba reggeli Valentin napon
Forrás: StockSnap, Pixabay

Kirándulás kettesben, távol a város zajától

Tökéletes napindító a gazdag reggeli után egy romantikus séta a hűvös erdőben, egymás kezét melengetve. Célozzátok meg kedvenc kirándulóhelyeteket, vagy válassz egy teljesen új helyszínt, amivel meglepheted jobbik feledet. Akárhogy is, érdemes elkerülni a szokásos parkokat és tereket ezen a napon Budapesten ha meghitt sétára vágytok.

Ha ránk halhattok, olyan helyet választotok, ahol a túra végén be tudtok ülni egy melegedőbe egy finom rétes, vagy meleg ebéd erejéig. A következő helyszíneken ezt mind megtehetitek.

Kedvenc kirándulóhelyeink:

Romantikus túrázás valentin napon
Forrás: Roman Purtov, Unsplash

Páros wellness Budapest egyik fürdőjében

A fárasztó túrázás után mi másra vágyna az ember, mint egy forró, energizáló fürdőre? Szerencsére Budapest, a vizek városa rengeteg lehetőséget kínál ezen a téren. Amint visszaértek a városba, vegyétek az irányt Budapest egyik különleges fürdője felé!

A kontinens legnagyobb fürdőkomplexuma, a Széchenyi fürdő, az elegáns, szecessziós műremek, a Gellért fürdő, vagy a Rudas fürdő lélegzetelállító panorámájával mind csodálatos élményeket ígér ezen a napon.

Egy közös lubickolás mellett rengeteg más lehetőséget is kínálnak ezek a helyszínek, csak ismerni kell őket. Alább összegyűjtöttük három kedvenc fürdőnk specialitásait.

A legromantikusabb fürdők:

Rudas fürdő Valentin nap romantika
Forrás: budapestgyogyfurdoi.hu

Romantikus minigolf este az INDOOR MiniGolf centrumában

Felejthetetlenül tartalmas napotok fő attrakciója mi más lehetne mint egy hamisítatlan szerelmes versengés? Az INDOOR kiemelt figyelemmel jutalmazza a szerelmeseket ezen a kivételes napon, páros kedvezménnyel és a tökéletes Valentin napi hangulattal.

Játsszátok végig három tematikus minigolf termünket, a Horror szobát, ahol közösen retteghettek, a Varázslatos erdőt, melyben végtelen csoda és káprázatos látvány vár, majd a Galaxis földöntúli termét, ahol csillagok között versenghettek egymással a győzelemért. A jutalom egy felejthetetlen éjszaka lesz, bármelyikőtök is nyer! 😉

Miután kigolfoztátok magatokat irány az INDOOR galaxis bárja! Bárunkban széles étel és italválaszték, kényelmes saját gyártású ülőhelyek és Budapest legkülönlegesebb minigolf centrumának ellenállhatatlan társasága vár. Ismerkedjetek új emberekkel a bár színes társaságából, vagy folytassátok kettesben romantikus kalandjaitokat. Bárhogy is lesz, egy ilyen napot nem fogtok egyhamar elfelejteni!

Különleges Valentin napi páros akciónk az INDOOR MiniGolfban:

Minigolf helyes ütés

Kívánjuk, hogy szerelmetek forró és örök, közös napjaitok pedig élményekben gazdagok legyenek.

Boldog Valentin napot kíván: az INDOOR MiniGolf csapata!