Hogy néz ki egy tökéletes randi járványhelyzet idején? Mivel a tömegrendezvények és a nagy bulik ki vannak zárva, nem tűnik egyszerűnek egy biztonságos és különleges közös randi programot összehozni. Szerencsére az INDOOR továbbra is tárt kapukkal és biztonságos játékélménnyel vár minden szerelmes (és szerelemtelen) játékost. A minigolf közösségi élményt ad, mégis lehetőségetek van másoktól elvonulva, kettesben romantikázni, ráadásul olyan hasznos készségeiteket is fejleszti, mint a csapatmunka, közös problémamegoldás és nem utolsósorban a jó célzás kulcsfontosságú képessége.

Saját tapasztalatainkból építkezve összeállítottunk nektek egy tuti receptet minden szükséges hozzávalóval, hogy egy igazán emlékezetes közös délutánt tudjatok kisütni.

Főzős randi
Forrás: Edgar Castrejon, Unsplash

Hozzávalók:

Két szerelmes(pár)

Két golfütő

Egy golflabda

Egy verhetetlen minigolf helyszín

Két pár kényelmes cipő

Egy nagy marék ügyesség

Elkészítés módja:

Minden különleges receptnek van egy különleges adalékanyaga. A miénk a meglepetés ereje.

Ahhoz, hogy megfelelően kifejtse hatását, extra óvatosságra lesz szükséged. Először is egy furmányos csellel derítsd ki, hogy párod naptárában melyik nap szabad és foglald be egy nem túl átlátszó indokkal. Például, hogy egy épp költöző ismerősödnek kell segíteni. (na jó, talán valami még kevésbé átlátszóval)

Most pedig egy kritikus lépés: válts két jegyet az INDOOR MiniGolf weboldalán randinapotokra. A jegy felhasználható nyitvatartási időben bármikor, de mi egy délután-közepi idősávot javaslunk, amikor éppen annyian vannak, hogy kellően el tudjatok vonulni.

Miután ez is megvan, jöhet az igazság pillanata. Az előre meghatározott időpontban tégy úgy, mintha valóban költöztetni indulnátok és rángasd magaddal alul motivált párodat. Mikor már majdnem a helyszínen vagytok, rántsd oldalra a kormányt és vedd az irányt egyenesen a Király utca felé. Dezorientált jobbik feleddel rongyoljatok be a Central Passage-ba és dobpergés kíséretében fedd fel előtte randitok valódi első helyszínét.

Romantikus minigolf Budapest in Indoor minigolf

Az INDOOR-ban pedig kezdődhet 18-pályás kalandotok, első állomásként egy összebújós rettegéssel horror termünkben. Itt vámpírokat, vérfarkasokat és démonokat kicselezve kell foszforeszkáló pályákon végig görgetnetek világító labdáitokat a célba. Ebben a játékban a gyorsaság igazi erény, de még annál is fontosabb a pontosság. A minigolf célja ugyanis, hogy a lehető legkevesebb ütésből teljesítsétek a játékot. A kívánt romantika-faktor eléréséhez választhattok három házi fejlesztésű játékmódunk közül:

A csapatmunka: üthettek felváltva, minden ütés után fegyvert cserélve, hogy közös erővel jussatok el a célig minden pályán. Így a végén tuti, hogy mindketten nyerni fogtok.

A kompetitív: teljesítsetek minden pályát mindketten és számoljátok ütéseiteket, a játék végén pedig nyertest hirdethettek, akinek a vesztes (vagy második helyezett?) tartozik egy szívességgel.

A szimbiózis: ha szeretitek a forró kihívásokat, átültethetitek a Ghost agyagozós jelenetét minigolfra: egymás mögött állva irányítsátok közösen a golfütőt és próbáljatok így végig haladni a 18 pályán (az ebből kialakuló esetleges vitákért felelősséget nem vállalunk)

Kiválasztott módszeretekkel küzdjétek végig magatokat a Varázslatos erdő gigantikus állatai és elvarázsolt indái között, majd lőjetek ki a csillagok közé, a Galaxis terem űrhajójának fedélzetére. Miután mindhárom helyszínt sikeresen teljesítettétek egy fontos adalék még mindig hátravan: lady fortuna csókja.

Járjátok el szerencse táncotokat mielőtt az utolsó pályához léptek! Egy fergeteges golfrulett vár rátok az út végén, ahol egy jól irányzott ütéssel akár a következő randitokat is zsebre vághatjátok.

Miután kisportoltátok magatokat a pályán, itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek, amit a galaktikus bár ital- és snack kínálatából szemezgetve tölthettek el. Próbáljátok ki süteményeinket és koccintsatok egy proseccoval (Persze itt az fizet, aki a bajnokságon alulmaradt.)

Tökéletes randitok utolsó simítását már rátok bízzuk: egy otthoni táncpárbaj, közös társasjáték, vagy egy összebújós filmezés. A lényeg, hogy maxoljátok ki az estéteket is!

Jó étvágyat hozzá!