Az INDOOR-ban biztonságos a MiniGolf

Indoor minigolf golf labdák

Az INDOOR MiniGolf klubban különös figyelmet fordítunk a biztonságra. Az alábbi intézkedésekkel veszélytelen és élvezetes lesz a nálunk eltöltött idő:

  • Folyamatosan fertőtlenített eszközök: golfütőinket és labdáinkat minden játék után teljeskörűen fertőtlenítjük
  • Létszámkorlát: Egyszerre legfeljebb 80 vendég tartózkodhat 1000 m2 alapterületű komplexumunkban, így a távolságtartás sosem fog nehézséget okozni
Indoor Minigolf Budapest Galaxis terem

Születésnapokra, lánybúcsúkra és osztálykirándulásra pedig keresve sem lehetne találni élvezetesebb és biztonságosabb beltéri programot az INDOOR-nál. Fallal elszeparálható, külön helyszínt biztosítunk a csoportnak asztallal és székekkel, csoportos élménycsomagjaink között pedig a program típusára szabott extrákkal kiegészítve válik tökéletessé a közösségi élmény a belváros szívében.

Ha MiniGolf élményeidet csak saját köreiddel szeretnéd megosztani, arra is lehetőséget biztosítunk. Hétköznaponként nyitvatartási időn kívül, reggel kilenc és délután két óra között privát rendezvényeket szervezhettek hozzánk, ahol zártkörűen csak TI uralhatjátok az INDOOR 1000 m2-ét. El tudsz képzelni eredetibb helyet egy fergeteges szalagavatóra, vagy csapatépítőre? Nem is lenne könnyű!

Indoor minigolf horror pálya

Ha összegyűjtötted legalább 20 fős kampániádat és egy felejthetetlen programra vágytok, vedd fel velünk a kapcsolatot űrlapunk kitöltésével, vagy írj nekünk a csoport@indoorbudapest.hu mailcímre és kezdődhet a kaland!